About

Jipje is opgericht door Anneloes Kuiper. Na de geboorte van haar kind had ze moeite om leuke kinderkleding te vinden van hoge kwaliteit voor een goede prijs. Kleding is slecht afgewerkt of gemaakt van goedkope stoffen, of duur vanwege een (bekend) merkje maar niet per se vanwege de kwaliteit.

Met haar 15 jaar ervaring in het naaien van kleding voor volwassenen, besluit ze in 2018 het heft in eigen hand te nemen en de kinderkleding te gaan maken die ze zelf zou willen kopen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede stoffen en fournituren die zoveel mogelijk duurzaam zijn geproduceerd (minimaal Oekotex-label).

De collecties van Jipje kenmerken zich door een vrolijk kleurenspel met een volwassen twist. Dus geen roze jurkjes voor meisjes en auto’s voor jongens (nou ja, meestal niet), maar leuke prints en mooie kleurencombinaties. Elk kledingstuk is met zorg samengesteld en gemaakt.

Ben jij geรฏnteresseerd om samen te werken en kun je goed naaien? Wij bieden de mogelijkheid om in opdracht stukken te maken tegen een nette vergoeding. Neem contact op met Anneloes via 0642074694.

Jipje is founded by Anneloes Kuiper. After the birth of her child, she found it hard to find nice kidsclothes of high quality for a reasonable price. Most clothes are made of cheap fabrics of are expensive because of a chic brandname, but not necessarily because they are of better quality.ย 

 

Volg ons ook op Instagram: @JipjeFashion